Zánovní stroje z druhé ruky

Nákup z druhé ruky

Jako školící šéfkuchař, musí mít ve svém studiu vždy nejnovější modely. Proto se rozhodl, že svoje zařízení obnoví.

Takový nákup se vyplatí.

Jestliže víte, kdo konkrétně věci používal, často se vyplatí nákup z druhé ruky. Školící šéfkuchař Hermann Salzer, který se specializuje na školení nových technologií v gastronomii, obnovuje svoji sestavu konvektomatů Rational.

Podle údajů z elektronicky ukládaných dat uvnitř konvektomatu je vidět, že se jedná opravdu o velmi zánovní stroj Rational SCC 61 whitefficiency.

Technické parametry

typové označení        SCC61
model                          whitefficiency
provedení                   elektro
kapacita                      6xGN 1/1
el. příkon                    10 kW
el. napětí                    400 V
rok výroby                  2011

A plná záruka k tomu

Použitý konvektomat Rational SCC 61 whitefficiency Vám firma Hofmann Bohemia – partner gastronomie, která je jedním z pěti certifikovaných servisních partnerů společnosti Rational v České republice, doplní plnou dvouletou zárukou.

Originální příslušenství

Plechy, gastronádoby, grilovací rošty, rošty na kuřata a žebírka a čistící prostředky. Originální příslušenství ke konvektomatům Rational usnadní práci a snaha kuchařů bude vždy skvělá.

Ušetříte 107.460,- Kč

Za zánovní konvektomat  Rational SCC 61 whitefficiency, na kterém vždy vařil pouze jediný kuchař, který ví, co si může dovolit, zaplatíte oproti katalogové ceně o 107.460,- Kč méně.

Nákup na splátky

Ve spolupráci s leasingovou společností Essox, můžete získat nákup na splátky.

Podívejte se na kalkulaci splátek (formát PDF) na konvektomat našeho školícího šéfkuchaře.

Stroje, které vydrží

Nedávno jsme jako servisní partner kontrolovali provoz Rational SCC v jednom lázeňském hotelu.
K tomu využíváme elektronicky ukládaná data uvnitř zařízení. Podle těchto vidíme jednak celkový počet provozních hodin, jejich složení, a řadu dalších zajímavých údajů (jestli kuchaři používali manuální nebe elektronické nastavení, apod.)

Tento, námi servisovaný stroj odpracoval za poslední čtyři roky více jak 20.000 provozních hodin. Kuchaři ho tedy využívali dvacet hodin denně.
Po běžné opravě, seřízení, obnově těsnění a běžně opotřebovaných dílů, bude stroj takto pracovat ještě další roky.

Potřebujete poradit s konvektomatem Rational SCC whitefficiency?

Zavolejte našemu specialistovi na číslo
+420 355 327 629 nebo napište mail na mail v.kralovec@hofmann.cz

 

Připravil: Petr Gočál

Jste jiného názoru, máte jiné nebo stejné zkušenosti? Pojďte diskutovat na Facebook

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*