Vždy ta správná teplota

Rozvoz jídel je stále více oblíbenější, a to nejen u pizzerií. Poslední dobou se na rozvážení jídel začínají zaměřovat více restaurace, které k tomu nabízejí širokou nabídku cateringových služeb, ale i jídelny.

Důvod je velice jednoduchý. Když nepřijde host do restaurace, jede restaurace za hostem. A tím restaurace zvyšuje svůj obrat.

Přeprava teplého a studeného

Pro každodenní převážení teplých a studených potravin jsou velmi vhodné izolační termoboxy, do kterých můžete tyto potraviny vkládat volně nebo použít gastronádoby různých velikostí. Žádejte termoboxy z expandovaného polypropylénu – EPP.

Proč právě EPP?

• velmi pružný s dlouhou životností
• lehký pro manipulaci
• výborné izolační vlastnosti od -40 do +120°C
• odolný vůči vnějším vlivům

Tepelné ztráty jsou minimální

Níže jsou uvedeny průměrné teplotní křivky u teplých pokrmů a mražených potravin.

Pokud budete převážet teplé pokrmy a chcete mít 100% jistotu, že dovezete jídlo horké, použijte přihřívací elektrickou desku Hot Plate.

Naopak při převozu studených, případně mražených jídel, vkládejte do termoboxu chadící vložky CoolPack. Podle teploty a druhu jídla zvolte vhodnou desku:

– zelená – pro zeleninu a sýry – do -3 °C
– modrá – maso, uzeniny, ryby – do -12 °C
– žlutá – mražené výrobky – do -21 °C

Širokou nabídku termoboxů různých velikostí a provedení najdete na www.gastronom.cz

mm
O Eva Povová (65 Články)
Její hobby jsou ruční práce, ráda čte a dívá se na detektivky. eva.loket@seznam.cz

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*