Všechno do jedné bedny

Stále větší obrat dosahují restaurace mimo svoje provozovny. Když zákazník nepřichází k hoře, musí hora zajít za zákazníkem. Soukromé párty a podnikové oslavy se neobejdou bez jídla. Catering jednotlivých restaurací je tím správným řešením.

Správná teplota

Zákazník musí jídlo přežít, aby přišel i příště. Proto je kromě použití správných a bezzávadných surovin nutné dodržet správnou teplotu. U studených pokrmů nemá přesáhnout +8°C a teplota teplého jídla se má pohybovat při teplotě v rozmezí 60-72 °C.

Vše je uvedeno v předpisech zdravotní nezávadnosti HACCP – s odvoláním na Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhlášku č. 137/2004 Sb. a její novelu – Vyhláška 602/2006 Sb.

Všechno v jedné bedně

Pokud si párty společnost objedná např. klasické české „knedlo – zelo – vepřo“ přepravíte vše v gastronádobách při správné teplotě v jednom přepravním obalu.
Horká udržovací vložka, vložená do dna, prodlužuje přepravní dobu, aniž by teplota jídla klesla pod stanovenou mez.

Pokud si stejná společnost ještě objedná chuťovky ze studené kuchyně, připravte vše do gastronádoby GN 1/1-20 mm. Předchlazené výrobky o teplotě 4 °C vložte do druhého termoboxu. Nahoře zasuňte předchlazenou chladicí vložku, která bude jídlo po dobu přepravy chladit.

Termoboxy THERMO FUTURE BOX

Jsou velmi odolné a lehké, hygienické, lze je mýt v myčce a jsou recyklovatelné. Nejlepší izolační vlastnosti mají v rozmezí od – 40 do max. + 120 ° C. Jsou vyrobeny speciálně pro delší přepravu horkých a studených jídel a pokrmů z expandovaného polypropylenu (EPP ne z polystyrenu).

 

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*