Umyji 1800 talířů za hodinu

K tomu potřebuji jenom 25 kbelíků vody a plochu 1,25 x 1,25 metru, nejlépe někde v rohu, abych nepřekážela. Jsem dobře stavěná, vydržím pracovat téměř nepřetržitě a neodmlouvám.

Jmenuji se Comenda

Říkají mi AC2A a za hodinu umyji až 100 košů na nádobí, které si automaticky posouvám sama tak, aby vše šlo hladce. Současně zvládnu až 36 talířů, takže Vám ušetřím hromadu peněz za vodu, mycí prostředky a elektřinu. Jsem prostě skvělá.

Pracuji automaticky

Na rozdíl od průchozí myčky nádobí neztrácím čas opakovaným zvedáním a spouštěním horního víka. Pokud mi naplněné koše s nádobím jenom přistrčíte, sama si je vtáhnu do mycího prostoru a automaticky si je posouvám zvolenou rychlostí. Na druhé straně už umyté nádobí vystrčím z myčky ven.

Myji, oplachuji a dezinfikuji

Jakmile koš s nádobím vtáhnu do mycího prostoru, nádobí umyji teplou vodou. Vodu vháním přes trysky mycích ramen výkonem 1,1 kW. Proud vody je dostatečný na umytí i hrubých nečistot.

Teplotu si hlídám, aby nebyla vyšší než 55 °C. Pokud bych ji neuhlídala, „připálí“ se zbytky bílkovin, které se pak velmi těžko odstraňují.

Po umytí koš automaticky přesunu do prostoru oplachu a dezinfekce. K tomu používám čerstvou horkou vodu s přidáním oplachovacího prostředku. Zase hlídám správnou teplotu, která musí být okolo 85 °C. Jedině tak můžu zaručit, že nádobí je dezinfikované a připravené k dalšímu použití.

Nechte si Vaše peníze

Všechno co dělám, dělám tak, abych ochránila přírodu a Vaši peněženku. Vodu, se kterou nádobí opláchnu a dezinfikuji, nevypouštím do kanálu. Tuto čistou a horkou vodu znovu použiji k mytí na začátku. Až pak ji postupně přepouštím ven.

Když nemyji, odpočívám

Pokud jsem umyla a opláchla koše s nádobím, které jste mi dali k umytí, tak odpočívám. Vypnu čerpadla a snížím odběr elektřiny. Takže Vám opět šetřím peníze.

Kdo jsou moji rodiče

Narodila jsem se na předměstí Milána, ve firmě Comenda, kde se dobré myčky nádobí rodí už více jak 40 let. Patřím do rodiny Ali-Group, která sdružuje jednotlivé specializované výrobní závody gastronomické techniky ve 24 zemích světa.

Zavolejte mi, napište mi

Kontaktuje mého parťáka, který Vám o mně řekne všechno, co ví: +420 355 327 629 , technika@hofmann.cz Pro otevření některých souborů potřebujete program pro čtení PDF souborů – zdarma si jej stáhněte zde.

 

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*