vážíme měříme

Vnitřní teplota masa a jeho měření

18.2.2018 // 4 Komentářů

Ano, je to tak, bez teploměru na měření vnitřní teploty potravin nemůžete v dnešní kuchyni, ve které se připravuje či vydává jídlo, vůbec existovat. [...]

Kalibrace a cejchování

28.5.2017 // 6 Komentářů

Kalibrace a cejchování jsou dvě rozdílné věci. Obojí však potřebujete, abyste nedostali pokutu při kontrole České obchodní inspekce. Nejdůležitější obsah [...]

Bezpečná teplota pokrmů

14.12.2011 // 0 Komentářů

Neodborné zacházení při přípravě pokrmů i s hotovými jídly vede k mnoha vážným onemocněním. Toto je skutečnost, kterou si ti, kteří se na přípravě jídel [...]

Jak vybrat správnou váhu

11.10.2011 // 0 Komentářů

Kuchyňské váhy rozhodně patří k základní výbavě každého kuchaře. Prvotní otázka při pořizování nové váhy je, zda potřebujeme cejchovanou váhu nebo nám [...]