tipy

Jak na mastnotu v troubě

17.10.2018 // 0 Komentářů

Způsobů je několik. Můžeme si vybrat mezi babskými recepty, moderními chemickými prostředky nebo si koupit přímo stroj, který má samočistící [...]

Prkno chameleon

17.10.2017 // 0 Komentářů

Krájejte jako profesionál. Šetřte peníze za stále nová prkénka a používejte jedno s vyměnitelnými deskami. Pak můžete krájet najednou maso, ryby, drůbež, [...]

Jíme správně běžná jídla?

1.9.2017 // 0 Komentářů

Snažíme se správně jíst v restauraci netradiční jídla jako humry, mušle, šneky nebo ústřice, na které se podávájí speciální příbory. U běžných jídel [...]

Pravidla dětského stolování

19.5.2017 // 0 Komentářů

Správné stolování nezahrnuje pouze zdravou a chutnou stravu, ale především materiálně a esteticky kvalitní nádobí, nábytek i textilie. V případě dětského [...]

Pečujte o příbory správně

11.5.2017 // 0 Komentářů

Kvalitní příbory vyžadují správnou péči. Jen tak vydrží lesklé a krásné po celou dobu použití při stolování. Při nákupu vybíráme nejen podle módních [...]

Kdo si hraje, nezlobí

9.4.2015 // 0 Komentářů

Každý z nás má doma nějakého toho malého pomocníka, který se rád motá v kuchyni. Ať vlastní dítko, vnouče, neteř nebo děti sousedů od vedle. Všeobecně [...]

Kouzlení se zeleninou a ovocem

5.3.2014 // 0 Komentářů

Vyřezávat se dá téměř do čehokoliv. V našem případě do ovoce, zeleniny, dokonce i sýrů. První poznatky o vyřezávání ozdob z ovoce a zeleniny pocházejí ze [...]

Maximální péče o nože

7.2.2014 // 0 Komentářů

Poradím vám několik jednoduchých zásad, které vaše nože opravdu ocení a vy tak získáte věrné pomocníky na dlouhou řádku let. K tomu, aby vám kuchyňské [...]

Malá kuchařka, velký kuchař

12.9.2013 // 0 Komentářů

Podle posledních průzkumů patří Češi mezi tři nejvyšší národy na světě. Vyšší jsou už jen Dánové a Nizozemci. Ti jsou s průměrnou výškou 184 cm [...]

Horké jídlo na teplý talíř

27.8.2013 // 0 Komentářů

Základem každé obsluhy jsou nahřáté talíře. Není nic horšího, než když připravíte sebedokonalejší jídlo, ale dáte ho na studený talíř. Než se pak [...]
1 2 3