stroje a zařízení

Tepelná úprava potravin

19.12.2018 // 0 Komentářů

Tepelnou úpravou připravujeme jídlo vhodné ke konzumaci na poživatelné. Tepelná úprava by měla být co nejšetrnější, aby si pokrm zachoval vitamíny, minerální [...]

Gastrozařízení jako náhradní plnění

15.10.2018 // 0 Komentářů

Nezaměstnáváte zdravotně postižené? Hrozí Vám pokuta až 1 000 000 korun. Povinnost zaměstnávat 4% osob se ZP se vztahuje se na všechny (s výjimkou vojáků [...]

Vařit pomocí Sous Vide v hrnci

5.10.2018 // 0 Komentářů

Pomalé vaření Sous Vide v hrnci Zkuste pomalé vaření jednoduše v hrnci pomocí našeho nového přístroje Sous-Vide Stick. Ale nejdříve trochu teorie, abychom Vás [...]

Vepřové hody o Masopustu zdravěji

4.1.2017 // 0 Komentářů

Ostatky, fašank, voračky, končiny, zkrátka Masopust, jehož počátek nastává po svátku Tří králů a končí na masopustní úterý před Popeleční středou. [...]

Vaření při nízkých teplotách

17.3.2014 // 0 Komentářů

Nízkoteplotní vaření znamená vaření za nízkých teplot po dlouhou dobu. Tato metoda může být uplatněna pro tepelnou úpravu celé řady pokrmů, ale největších [...]

Sauna v kuchyni

28.5.2013 // 0 Komentářů

Horko, vlhko a téměř se nedá dýchat. V kuchyni stav velmi častý. Můžeme tomu však jednoduše zabránit. Při vaření vzniká pára. Bez páry bychom neuvařili. [...]

Chtějte víc, chtějte Bartscher

16.4.2013 // 0 Komentářů

Přestože se tváří stejně, nejsou stejné. Některé vydrží více, některé věci vydrží méně, přestože si jsou podobné jako vejce vejci. Chtějte proto od [...]

Nenechte ocel zreznout

15.4.2013 // 0 Komentářů

Nerezová ocel je obecný název pro všechny druhy oceli, které nepodléhají korozi, jsou odolné oxidaci. Je zde také pasivní vrstva na povrchu, která se neustále [...]
1 2 3