stroje a zařízení

Gastrozařízení jako náhradní plnění

15.10.2018 // 0 Komentářů

Nezaměstnáváte zdravotně postižené? Hrozí Vám pokuta až 1 000 000 korun. Povinnost zaměstnávat 4% osob se ZP se vztahuje se na všechny (s výjimkou vojáků [...]

Vařit pomocí Sous Vide v hrnci

5.10.2018 // 0 Komentářů

Pomalé vaření Sous Vide v hrnci Zkuste pomalé vaření jednoduše v hrnci pomocí našeho nového přístroje Sous-Vide Stick. Ale nejdříve trochu teorie, abychom Vás [...]

Smažte pomocí fritézy

27.7.2017 // 0 Komentářů

Smažení pomocí fritézy je pohodlnější než používání klasických pánví. Určité výhody mají fritézy, u kterých se topná spirála ponoří přímo do oleje. [...]

Vepřové hody o Masopustu zdravěji

4.1.2017 // 0 Komentářů

Ostatky, fašank, voračky, končiny, zkrátka Masopust, jehož počátek nastává po svátku Tří králů a končí na masopustní úterý před Popeleční středou. [...]

Vaření při nízkých teplotách

17.3.2014 // 0 Komentářů

Nízkoteplotní vaření znamená vaření za nízkých teplot po dlouhou dobu. Tato metoda může být uplatněna pro tepelnou úpravu celé řady pokrmů, ale největších [...]

Bezpečná fritéza bezpečné jídlo

6.8.2013 // 0 Komentářů

Smažení je technologický postup tepelné úpravy potravin, který sice podle odborníků není zdravý, ale přesto velmi populární. Proto se bez něj žádný fast food [...]

Sauna v kuchyni

28.5.2013 // 0 Komentářů

Horko, vlhko a téměř se nedá dýchat. V kuchyni stav velmi častý. Můžeme tomu však jednoduše zabránit. Při vaření vzniká pára. Bez páry bychom neuvařili. [...]

Chtějte víc, chtějte Bartscher

16.4.2013 // 0 Komentářů

Přestože se tváří stejně, nejsou stejné. Některé vydrží více, některé věci vydrží méně, přestože si jsou podobné jako vejce vejci. Chtějte proto od [...]
1 2 3