servírujeme

Nosíme na stůl

28.9.2017 // 0 Komentářů

Plata, podnosy a tácy jsou nepostradatelnými pomocníky. Šetří nám čas při obsluze, slouží k servírování pokrmů pro různé příležitosti a mohou se využít [...]

Šetříme místo na stole.

1.12.2016 // 0 Komentářů

Slovo „etažér“ pochází z francouzského slova etage – poschodí. Do našeho povědomí se pomalu ale jistě tento způsob prezentace cukroví nebo jednohubek také [...]

Rafinované pochoutky pro bufet nebo raut

5.5.2016 // 0 Komentářů

Název fingerfood pochází z anglického slova finger food – jídlo mezi prsty. Rafinované pochoutky pro bufet, studené nebo teplé, jednoduše a rychle. Pokrmy, [...]

Moderní gastronomie

4.2.2016 // 0 Komentářů

Gastronomie se stále vyvíjí, zaměřuje se na čerstvé domácí suroviny, kratší dobu přípravy jídel, nabídky salátů a jídel z volného výběru. Rozšiřuje se [...]

Plate Spacers

20.1.2016 // 0 Komentářů

Prostor a čas jsou určitě nejdůležitější ingredience ve Vaší kuchyni. Plate Spacers byly proto vyvinuty speciálně k tomu, aby ušetřily nemálo času a spoustu [...]

Nalaďte se do pohody

17.12.2015 // 0 Komentářů

Kouzlem a magií každého domova jsou svíčky. Dříve sloužily svícny hlavně jako ochrana před popálením nebo požárem. Tvar a dekorace byla tehdy až na druhém [...]

Fondue i na štědrovečerním stole

1.12.2015 // 0 Komentářů

Fondue si získává po celém světě stále více oblíbenců. Je ideální při posezení s přáteli, v rodinném kruhu, nesmí tedy chybět ani při štědrovečerní [...]

Bez ubrousků to nejde

18.2.2015 // 0 Komentářů

Moje babička ubrousky vždy sušila rozložené v trávě na sluníčku a škrobila, maminka je prala a my dnes kupujeme papírové pro jejich snadné použití. Mají [...]

Horké jídlo na teplý talíř

27.8.2013 // 0 Komentářů

Základem každé obsluhy jsou nahřáté talíře. Není nic horšího, než když připravíte sebedokonalejší jídlo, ale dáte ho na studený talíř. Než se pak [...]

Kdo nemá rád čokoládu?

9.5.2013 // 0 Komentářů

Vynález tekuté čokolády je starý již několik tisíc let. Původní recept vychází z vyspělé mayská kultury, která z kakaových bobů dokázala připravit [...]
1 2