ryba

Půlka ryba, půlka voda

12.4.2012 // 0 Komentářů

Při nákupu mražených ryb můžete narazit na spoustu zrad a problémů. Ideální je se tomu vyhnout a nakupovat ryby čerstvé nebo chlazené. Třebaže některé z ryb, [...]

Ryba domácí na vánoční tabuli

15.12.2011 // 0 Komentářů

Ryba byla tradičním symbolem křesťanství. Pojídání ryb o vánočních svátcích je doloženo v 17. století, ale prostý lid tento zvyk moc [...]

Pečená ryba

4.10.2011 // 0 Komentářů

Doba pečení ryb se liší podle tloušťky masa a způsobu přípravy. Všeobecně se však počítá s 10 minutami na 1 palec (asi 2,5 cm), měřeno v nejtlustší části [...]

Smažená ryba nejen o Vánocích

20.9.2011 // 0 Komentářů

Spousta lidí si myslí, že ryba patří na talíř pouze na Štědrý den. Přesto se najdou tací (a je jich čím dál víc), kteří zjistili, že dobře připravená [...]