roboty a mixéry

Jablka a jejich možnosti zpracování

23.7.2018 // 2 Komentářů

V každém úrodnějším roce nastává problém, co s urozenými jablky. Namísto uskladnění, se nabízí spousta možností jejich zpracování. Můžeme z nich [...]

DYNAMICKÉ stroje

18.6.2018 // 0 Komentářů

Brambory patří neodmyslitelně do české kuchyně. Podívejme se, jak je pomocí francouzských strojů snadno a rychle zpracujeme. Specialista na mixéry a stroje pro [...]

Vyčistěte Váš organismus

9.1.2017 // 0 Komentářů

V průběhu podzimu a zimy je naše tělo vystaveno různým nežádoucím vlivům. Chladnému počasí, studenému větru, vlhku, změnám teploty při přecházení z venku [...]

Ušetřete si práci s mlýnkem na maso

5.5.2016 // 0 Komentářů

Tatarák. Pokrm ze syrového hovězího masa. Někteří ho milují a někteří jím pohrdají – tatarský biftek. Základem je hovězí maso ze svíčkové. Správná [...]

Výrobníky ledu jaký zvolit

1.12.2015 // 0 Komentářů

Jak pracuje výrobník ledu? Zjednodušeně lze říct, že čerpadlo nažene vodu do formy, ve které ji chladicí systém zmrazí. Poté přepne ventil a do přístroje [...]

Nářezové stroje usnadní práci

6.3.2014 // 0 Komentářů

Krájet dnes v profesionálních provozech salám na snídani nožem je nepředstavitelné i díky profesionálním nářezovým strojům. Základní otázkou, kterou je [...]

Citron využijte celý

24.2.2014 // 0 Komentářů

Citron je bohatým zdrojem vitamínu C, který zvyšuje posiluje náš imunitní systém a obranyschopnost. Kromě vaření, pečení, nebo do čaje se hodí k přípravě [...]

Ema mele maso

28.2.2013 // 0 Komentářů

Mleté maso se dá koupit v každém supermarketu. Pouze vlastnoručně namleté maso nám však zajistí 100% poměr daných [...]
1 2