profese

22. září 2012 ve 14:49 hodin

3.9.2012 // 0 Komentářů

Nezadržitelně se blíží hodina H, kdy léto skončí také oficiálně. Dvaadvacátého září tomu tak bude. Jaké to léto vlastně bylo? Před jeho začátkem jsem [...]

Jak vybrat správně dovolenou?

22.8.2012 // 0 Komentářů

Někteří z nás mají dovolenou již za sebou, některé ještě čeká. Dovolenou si chce každý užít na maximum a klíčem ke spokojenosti je výběr vhodné destinace [...]

Profesní vzdělávání zaměstnanců

10.8.2012 // 0 Komentářů

Význam vzdělávání v gastronomii spočívá v přenášení všech moderních poznatků do praxe a tím vytvoření garance kvality služeb. Trendem doby je obsluhovat [...]

Host zvoní jen jednou

1.8.2012 // 0 Komentářů

Recepční je první člověk, který hosta vítá a na konci jeho pobytu se s ním loučí. Většinou se recepční o hosta stará, pomáhá mu s programem během pobytu, [...]

Správné vedení zaměstnanců

27.7.2012 // 0 Komentářů

Manageři se dnes a denně při své práci zabývají vedením lidí. Být dobrým managerem není vrozená vlastnost, člověk se musí vedení ostatních naučit, osvojit [...]

Naučte se relaxovat

20.7.2012 // 0 Komentářů

Pokud člověk pracuje v gastronomii, moc dobře ví, jak je to nepříjemné, když má před sebou hosta, který není v kondici a tváří se nepříjemně. Také ví, jak [...]

Pracujte, když se Vám chce

2.7.2012 // 0 Komentářů

Je léto a jsou prázdniny. Máte dvě možnosti. Dovolená, nebo musíte do práce. Pokud musíte do práce, tak nezbývá, než si práci zorganizovat tak, aby jste měli [...]

Analýza pracovní funkce

18.5.2012 // 0 Komentářů

K analýze, tj. k realizaci profesiografického šetření dochází v organizaci vždy, když je třeba shromáždit komplexní údaje o konkrétní pracovní funkci v [...]

Osobnost pracovníka

4.5.2012 // 0 Komentářů

Při výběru zaměstnanců by nás měla zajímat i osobnost člověka v souvislosti s jeho zařazením do pracovního procesu jako takového, avšak nesmíme opomíjet jeho [...]
1 2 3 4