profese

Listovací katalog v čase

3.10.2018 // 0 Komentářů

Píše se rok 2012. První český listovací katalog pro hotely, restaurace a jídelny je tady. A jsme rádi, že to je zrovna náš „Gastronom“, který Vám [...]

Nová cesta, jak snížit náklady

30.1.2017 // 0 Komentářů

Pořiďte si provozní a informační systém určený pro řízení jakéhokoli gastronomického zařízení: restaurace, jídelna, fast-food, bufet, hotelová restaurace, [...]

Vyfoť se a jeď na vánoční trhy

27.9.2016 // 0 Komentářů

Firma Hofmann Bohemia – partner Gastronomie se tradičně zúčastní veletrhu FOR GASTRO & HOTEL na Výstavišti PVA EXPO Letňany. Na 6. ročníku mezinárodního [...]

Nejčastější chyby v e-mailové adrese

7.12.2015 // 0 Komentářů

Jak si objednám přes internet? Na e-shopu si vyberete službu nebo zboží a vložíte do nákupního košíku. Potvrzením odešlete objednávku. Obratem obdržíte [...]

Motivujte své zaměstnance

24.11.2015 // 0 Komentářů

Peníze nejsou všechno. Stimulovat zaměstnance jen penězi dost dobře nejde. Lidé potřebují uspokojovat více potřeb, hledají bezpečí, pocit jistoty a [...]

Dodržujte pitný režim

22.7.2015 // 0 Komentářů

Jednou z charakteristik letošního léta je střídání slunečného a deštivého počasí a velké rozdíly teplot. Jeden den vedro, druhý den teploty kolem 20 [...]

Nedostatek zaměstnanců v oboru

14.10.2013 // 0 Komentářů

Nedostatek zaměstnanců v oboru? I v době nezaměstnanosti zůstává stále vysoký počet firem, kteří dnes hledají nedostatkové profese číšníků a kuchařů a [...]

Hotelové služby. Platit či neplatit?

30.1.2013 // 0 Komentářů

Cestovní ruch nebo také turismus by se dal nazvat přechodným pobytem osob v cílových destinacích a souhrn služeb, které jejich cestování a pobyty organizují a [...]

Dýško dát či nedat?

7.11.2012 // 0 Komentářů

To je otázka, která se řadě cestovatelům, kteří cestují Evropou i mimo ni, promítá v hlavě, když jde o spropitné. Spropitné se dává ve chvíli, kdy jste [...]
1 2 3 4