přeprava a výdej

Nekonečné kombinace gastronádob

16.10.2018 // 0 Komentářů

Konvektomat, pečící trouba, výdejní vodní lázeň, přepravní termobox, lednička, šokový zmrazovač, regály do skladů a další moderní gastro zařízení je [...]

Na výdrži velmi záleží

5.3.2018 // 0 Komentářů

Čím déle, tím lépe. Navíc nezapáchá a je výkonný. Velikost tak akorát do ruky. Ideální partner nejenom v práci, ale i doma. Poslouží venku v přírodě nebo [...]

Nápoje pro celý den

5.2.2018 // 0 Komentářů

Naše tělo se až ze 70% skládá z vody. Dospělý člověk denně vypotí asi 600-900 centimetrů krychlových vody, při pobytu na horkém vzduchu nebo při velké [...]

I v mrazu piji horký čaj

9.1.2017 // 0 Komentářů

Termoska nám dnes slouží k uchování studeného nebo horkého nápoje. Vynalezl ji pracovník Oxfordské univerzity Sir James Dewar, který potřeboval pro účely [...]

Proti zimě horkým nápojem

3.1.2017 // 0 Komentářů

V lednu stále klesá venkovní teplota. V tomto období přijde každému vhod horký nápoj podle jeho chuti. Zde najdete pár tipů na v naší zemi nepříliš [...]

Zařízení, které umí zahřát

22.4.2016 // 0 Komentářů

Pokud připravujete pokrmy, které nejsou okamžitě určeny k servírování, je třeba, aby se po dobu, než budou podávané, zachovala žádoucí teplota, při které [...]

Gastronádoby

10.2.2014 // 0 Komentářů

Každá gastronádoba má pevně stanovený rozměr podle Evropské normy EN 631.1. z roku 1997. Celý systém velikostí a jejich kombinací již v roce 1964 vymysleli [...]

Správný výdej pokrmů

30.1.2014 // 0 Komentářů

Ušetřete peníze vhodným sestavení výdeje v provozech veřejného stravování, který musí splňovat požadavky na hygienickou bezpečnost, bezpečnost práce a [...]

Převážíme pokrmy

4.9.2013 // 0 Komentářů

Připravujete pokrmy a převážíte je přes práh do výdejny, jednotky, desítky, stovky metrů nebo dokonce kilometrů na místo servírování? Po dobu expedice se musí [...]

Sauna v kuchyni

28.5.2013 // 0 Komentářů

Horko, vlhko a téměř se nedá dýchat. V kuchyni stav velmi častý. Můžeme tomu však jednoduše zabránit. Při vaření vzniká pára. Bez páry bychom neuvařili. [...]
1 2