pánev

Španělský poklad Paella

16.6.2017 // 0 Komentářů

Zdravá středomořská kuchyně plná zeleniny, olivového oleje a ryb. Španělské rizoto se takto vařilo pro zemědělce, nebo rybáře. Rýže byla levná a sezónní [...]

Jak vybrat tu pravou?

3.3.2017 // 1 Komentář

Kvalitní nerezová pánev je základním vybavením každé profesionální, tak i domácí kuchyně. Bez ní se při přípravě pokrmů neobejde žádný kuchař. Ale jak [...]

Keramické pánve Cookmax

10.5.2016 // 0 Komentářů

Keramika se stává poslední dobou velmi oblíbeným materiálem a nachází široké využití v domácích i profesionálních kuchyní. Keramické pánve jsou levnější [...]

Péče a údržba o železné pánve.

8.12.2015 // 0 Komentářů

Železné pánve – péče o ně se vyplatí. Jsou ideální na prudké restování a grilování masa či zeleniny Vynikají extrémní tepelnou vodivostí Nejsou [...]

Co je to WOK?

10.3.2014 // 0 Komentářů

Wok je speciální druh pánve, která se vyznačuje svou hloubkou, šířkou a oblostí. Právě její tvar ji odlišuje od běžných pánví a umožňuje efektivně a [...]

Pečovat o ni se vyplatí!

20.11.2013 // 0 Komentářů

Kuchyňská pánev je specializovaná kuchyňská potřeba, která se používá pro smažení nebo i pražení různých potravin při přípravě jídla. Obvykle se jedná [...]

WOK, tajemství asijské kuchyně

18.4.2013 // 0 Komentářů

Wok je speciální druh pánve, která se vyznačuje svou hloubkou, šířkou a oblostí. Právě její tvar ji odlišuje od běžných pánví a umožňuje efektivně a [...]

Správné smažení na pánvi

6.12.2011 // 0 Komentářů

Smažení na pánvi je rychlý a chutný způsob, jak připravit hovězí nebo jehněčí maso a to zdravěji než se může na první pohled zdát. Při použití libového [...]
1 2