šťávy

Jablka a jejich možnosti zpracování

23.7.2018 // 2 Komentářů

V každém úrodnějším roce nastává problém, co s urozenými jablky. Namísto uskladnění, se nabízí spousta možností jejich zpracování. Můžeme z nich [...]

DYNAMICKÉ stroje

18.6.2018 // 0 Komentářů

Brambory patří neodmyslitelně do české kuchyně. Podívejme se, jak je pomocí francouzských strojů snadno a rychle zpracujeme. Specialista na mixéry a stroje pro [...]

Vyčistěte Váš organismus

9.1.2017 // 0 Komentářů

V průběhu podzimu a zimy je naše tělo vystaveno různým nežádoucím vlivům. Chladnému počasí, studenému větru, vlhku, změnám teploty při přecházení z venku [...]

Citron využijte celý

24.2.2014 // 0 Komentářů

Citron je bohatým zdrojem vitamínu C, který zvyšuje posiluje náš imunitní systém a obranyschopnost. Kromě vaření, pečení, nebo do čaje se hodí k přípravě [...]

Předejděte chřipce

31.1.2013 // 0 Komentářů

Chřipkové epidemie jsou stále aktuální. Prevencí mohou být kromě léků hlavně vitamíny. Kde jinde je vzít než v čerstvém ovoci. Ideální způsobem je [...]

Pozor na dehydrataci

21.8.2012 // 0 Komentářů

Dorazily k nám extrémně vysoké teploty, dodržovat pitný režim je tedy důležitější než obvykle. Odborníci sice nedoporučují během horkých letních dnů [...]

Proč ne celé kusy?

30.4.2012 // 2 Komentářů

Pokud jíme celé ovoce nebo zeleninu, spotřebujeme část živin jenom tím, že jíme. Tělo potřebuje energii, aby rozklíčovalo přijímané vitamíny a enzymy, a [...]
1 2