obsluha

Čepice jako prestiž

15.7.2015 // 0 Komentářů

U oblečení pro kuchaře se hledí v prvé řadě na praktičnost, která zároveň působí čistě a esteticky. Pamatuje se na pohodlí, proto se vybírají materiály ze [...]

Není vozík, jako vozík

12.5.2015 // 0 Komentářů

Vozíky v gastronomii Vozíky v gastronomii usnadňují práci a šetří čas. Neobejdou se bez nich kuchaři, obsluhující personál, úklidový personál, zásobovači [...]

Němý sluha

21.4.2015 // 0 Komentářů

Byl to dárek k Vánocům. Konečně se zbavím manželovo svršků v kuchyni na židli. Opak je pravdou. Sluha slouží, je však neustále přetížen, takže [...]

Vybavení hotelu

5.2.2014 // 0 Komentářů

Vstup a jeho designové pojetí je součástí značky podniku a hraje zásadní roli v rámci tzv. haló [...]

Vybavte hotel

4.2.2013 // 0 Komentářů

K veřejným částem ubytovacího zařízení řadíme prostory, které slouží hostům i návštěvníkům. Účelem je plynulý pohyb hostů mezi ubytovací částí a [...]

Nebojte se inovace

28.1.2013 // 0 Komentářů

Hodně majitelů ubytovacích zařízení a restaurací vychází z toho, že základními požadavky hostů jsou jídlo, pití a přenocování. To je jeden z důvodů, [...]

Vybírejte pečlivě

22.10.2012 // 0 Komentářů

Pracovní oděvy byste měli pečlivě vybírat, a také brát v úvahu místo použití. Pokud budete v těchto pracovních oděvech pracovat venku, měly by být [...]

Šok z horka a práce

20.8.2012 // 0 Komentářů

Riziko tepelného stresu se může ještě zvětšit. Zejména v kuchyních, kde je i za normálních podmínek teplo a vlhko. Vysoká teplota však není jedinou [...]