hygiena

V kuchyni nesmí chybět hygiena

28.1.2018 // 0 Komentářů

Nejúčinnější obranou proti nachlazení a virózám zůstává vyšší příjem vitamínů a hlavně pečlivá hygiena. Proto bychom měli více než dříve dodržovat [...]

Barevný chameleon v kuchyni

12.4.2017 // 0 Komentářů

Mění barvu podle toho, jak potřebuje. Uvnitř zůstává stejný, na povrchu se přizpůsobí okolí. Předpis HACCP rovněž používá různé barvy pro jednotlivé [...]

Audit systému HACCP

2.12.2015 // 0 Komentářů

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška [...]

Bezpečnost práce

14.3.2014 // 2 Komentářů

Personál je vhodné pravidelně školit a to jak v oblasti hygieny (systém kritických bodů HACCP), tak v obsluze jednotlivých [...]

Hotelová kuchyně

5.11.2013 // 0 Komentářů

Prostory profesionálního kuchyňského zařízení musí být v první řadě snadno dostupné při každodenním mytí a používání dezinfekce a dále dobře [...]

Pracovní stůl vs. toaleta

7.10.2013 // 0 Komentářů

Na běžném pracovním stole se nachází 400 x více bakterií než na záchodovém prkénku. Pracovní stoly a kuchyňky jsou pravým rájem [...]

HACCP systém kritických bodů

30.5.2013 // 0 Komentářů

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška [...]

Horký vzduch vs. ubrousek?

27.5.2013 // 0 Komentářů

Už Vás nebaví donekonečna uklízet papírové ručníky a vynášet každou chvíli odpadkový koš či pořád doplňovat nové a nové ubrousky? Právě pro Vás jsou [...]
1 2