HACCP

Hygiena a čistota především

7.5.2020 // 0 Komentářů

Každý, kdo připravuje jídlo pro druhé, by měl pečlivě dbát na hygienu a čistotu! Hygienická pravidla ve veřejném stravování se týkají osobní hygieny, [...]

Hagleitner hygiena

9.9.2019 // 0 Komentářů

Pro umývárny, kuchyně, hygienu prádla, objektů až po wellness hygienu. Bez námahy, bez zápachu. Pro hotely, restaurace a další gastro provozy je nejlepší vizitkou [...]

Nože s vysokou ostrostí

7.1.2019 // 0 Komentářů

Mít profesionální šéfkuchařský nůž je opravdu důležité. Pozná se podle dlouhého špičatého ostří, oboustranným broušení a poměrně vysokou čepelí. [...]

Prkno chameleon

17.10.2017 // 0 Komentářů

Krájejte jako profesionál. Šetřte peníze za stále nová prkénka a používejte jedno s vyměnitelnými deskami. Pak můžete krájet najednou maso, ryby, drůbež, [...]

Barevný chameleon v kuchyni

12.4.2017 // 0 Komentářů

Mění barvu podle toho, jak potřebuje. Uvnitř zůstává stejný, na povrchu se přizpůsobí okolí. Předpis HACCP rovněž používá různé barvy pro jednotlivé [...]

Audit systému HACCP

2.12.2015 // 0 Komentářů

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška [...]

Převážíme pokrmy

4.9.2013 // 2 Komentářů

Připravujete pokrmy a převážíte je přes práh do výdejny, jednotky, desítky, stovky metrů nebo dokonce kilometrů na místo servírování? Po dobu expedice se musí [...]

HACCP systém kritických bodů

30.5.2013 // 0 Komentářů

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška [...]

Prkna podle HACCP

27.3.2013 // 0 Komentářů

Každý kdo provozuje kuchyni jistě ví, že musí zásadně dodržovat systém HACCP. Jedná se o systém jehož kvalifikované používání vede k minimalizaci [...]
1 2