fritézy

Tepelná úprava potravin

19.12.2018 // 0 Komentářů

Tepelnou úpravou připravujeme jídlo vhodné ke konzumaci na poživatelné. Tepelná úprava by měla být co nejšetrnější, aby si pokrm zachoval vitamíny, minerální [...]

Smažte pomocí fritézy

27.7.2017 // 0 Komentářů

Smažení pomocí fritézy je pohodlnější než používání klasických pánví. Určité výhody mají fritézy, u kterých se topná spirála ponoří přímo do oleje. [...]

Bezpečná fritéza bezpečné jídlo

6.8.2013 // 0 Komentářů

Smažení je technologický postup tepelné úpravy potravin, který sice podle odborníků není zdravý, ale přesto velmi populární. Proto se bez něj žádný fast food [...]

Za použitý olej dostanete zaplaceno

25.10.2012 // 0 Komentářů

Stejně tak jako musí každý profesionální provoz řešit zavedení systému kritických bodů HACCP, je nutné položit si otázku kam s odpadem. Na rozdíl od likvidace [...]

Používáme fritézu

7.12.2011 // 0 Komentářů

Pokud u Vás v kuchyni stojí fritéza Bartscher, tak jste na nejlepší cestě dosáhnout skvělých výsledků při [...]