Salamandr, evropský mlok v kuchyni

Evropské snídaně se již neobejdou bez pečiva a toustů. Pro teplou přípravu se využívají klasické toastery a salamandry.

Salamander umožňuje horní zapékání toastů a využívá se na gratinování, grilování, ohřev a udržení teploty potravin. Teplota se reguluje pomocí termostatů, které se automaticky vypínají. Salamandry lze využít v každé kuchyni.

Druhy salamandrů

  • Pevné včetně roštu a odkapávací misky na tuk
  • Pevné s výškově nastavitelným roštem
  • Mobilní s výškově nastavitelným topným prvkem
  • Mobilní se 2 topnými prvky výškově nastavitelnými
  • S dotykovým panelem a třemi topnými prvky
  • Intuitivní salamandry rozpoznají vložený pokrm a uvedou se do chodu

Přednosti využití salamandru

  • Multifunkční zařízení
  • Snadný ohřev potravin
  • celonerezové provedení zárukou kvality, hygienických požadavků a údržby
  • rychlá příprava pokrmů ke gratinování a grilování šetří čas energii
  • automatická regulace díky termostatům
  • automatické vypínání přístroje po skončení cyklu

Elektrický salamandr lift 600 od firmy Bartscher

je vyroben z nerezové potravinářské oceli. Má zabudované infračervené záření, kontrolku a výškově nastavitelné topné těleso. Je dodáván včetně misky pro zachycení tuku.

  • regulace teploty: 0 – 400°C
  • příkon: 4,0 kW / 400 V
  • Rozměry: 640 (Š) x 540 (H) x 530 (V) mm
  • hmotnost: 49,5 kg

 

mm
O Eva Povová (69 Články)
Její hobby jsou ruční práce, ráda čte a dívá se na detektivky. eva.loket@seznam.cz

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*