Professional na přípravu dobrot

Láhve Liss jsou vhodné jak do profesionálních kuchyní, tak i do domácnosti, protože v obou případech ušetří Váš drahocenný čas na přípravu dobrot.
Našlehávací a šlehačková láhev Liss Professional – špičková šlehačková láhev, která má plně evropský původ a splňuje všechny předpisy EU na ni kladené. Se šlehačkovou a našlehávací lahví Liss Professional si můžete snadno a rychle připravit nadýchané pěny, chuťovky, teplé a studené omáčky, vyšlehané krémové polévky, šlehačky či vynikající krémové dezerty.
Užitečné rady:
- Před naplněním je vhodné sifon pro výrobu šlehačky dobře zchladit studenou vodou, anebo v lednici.
- Používejte pouze tekuté základní suroviny. Když základní suroviny obsahují jádra, vlákna, anebo jiné pevné složky.Vypouštěcí ventil se může ucpat, anebo může zabránit adekvátnímu fungování sifonu pro výrobu šlehačky LISS Professional.
- Ke slazení používejte vždy cukřenku s moučkovým cukrem anebo tekuté sladidlo. Krystalový cukr anebo sůl rozpusťte ve vodě anebo v mléce předtím, než je přidáte k ingrediencím. Používejte pouze jemně drtítkem rozdrcené anebo tekuté koření.
- Neprotřepávejte před každým použitím. Metlou dobře promíchejte složky pěny, jako jsou například krémové prášky a tekutiny.
- Vypuštění pěny má být prováděno tak, že přístroj je ve svislé poloze směrem dolů (vypouštěcí tryska má být směrem dolů), jinak se z láhve uvolní plyn a pěna zůstane uvnitř přístroje.
- V zájmu dosažení celkové hodnoty požitku servírujte pěnu okamžitě po vypuštění.
- Pokud přístroj delší dobu nepoužíváte, uchovávejte ho v rozmontovaném stavu.
- V případě, že obsah příliš protřepete, pěna bude nadmíru tuhá, a proto protřepávejte pouze 4-5 krát.
Na co je třeba dát pozor!
- Přístroj i bombičky jsou tlakové nádoby, proto vyžadují pečlivé zacházení.
- Vždy používejte pouze originál bombičky Liss, které jsou jednorázové, nejdou plnit.
- Do přístroje nelijte větší množství ingrediencí, než je objem láhve.
- Sifony Liss Professional lze používat k přípravě pěn z tekutin, šlehačky, krémů, ovocných pěn, omáček atd..
- Všechny součástky značky Liss lze smontovat, proto je třeba se vyhnout pohybům s vyvíjením síly.
- Hlavici ze sifonu pro výrobu šehačky odšroubujte pouze tehdy, když je láhev úplně odtlakována. Držte ručičku stisknutou, až pokud neustane syčivý zvuk.
Náhradní díly jsou samozřejmostí
K šlehačkové láhvi Liss Professional lze samozřejmě zakoupit kterékoliv náhradní díly.
Nevím co dělám špatně, lahev vychlazená, šlehačka také, protřepané snad 30x, aby držela tvar a před dalším použitím za pár hodin opět tekutá a nutno protřepat, v případě den či dva v lednici už neztuhne ani po 50 protřepáních. Za ty peníze jsem hodně naštvaná :/
Nedávám tedy ztužovač šlehačky, předpokládala jsem, že není potřeba….Cokoliv jiného se bojím dělat, abych nevyhodila
Jo a bombička jedna na půl litru, dle návodu
Dobrý den. Děkujeme za Váš příspěvek. Je nám líto, že zakoupený výrobek nesplnil Vaše očekávání. Pokud jste si výrobek zakoupila u nás a neplní funkce, pro který je určen, prosím, zašlete výrobek k reklamaci na adresu: Gastronom International, s.r.o., Chebská 2096, 35601 Sokolov. Děkujeme. Redakce Gastrotip.cz