Mytí rukou jen před jídlem nestačí

Že je třeba vložit ruce pod kohoutek před jídlem a po návštěvě toalety víme jistě všichni. Kromě toho bychom měli ruce umývat také před jakoukoliv manipulací s potravinami a pokud upravujeme syrové maso, ryby či vejce, tak raději i v průběhu vaření.

Obzvláště zaměstnanci, kteří připravují jídlo a zároveň obsluhují zákazníky by měli dbát zvýšenou pozornost na hygienu rukou. Může dojít k přenosu potencionálních bakterií na zákazníky.

 

Umyté ruce je ale třeba si také osušit. V umývárnách si často můžeme všimnout vysoušeče rukou. Vysoušeče rukou jsou velice populární v mnoha průmyslových odvětvích nejen kvůli výhodné ceně, ale také vyžadují minimální údržbu. Zatímco zásobníky na papírové ručníky a látkové ručníky vyžadují údržbu v pravidelných intervalech a později se mohou ukázat jako velice nákladné.

Vysoušeče rukou nabízí mnoho výhod oproti jiným vysoušecím zařízením:

• rychlé a snadné usušení rukou
• zlepšují čistotu v umývárnách (použité papírové ručníky se nepovalují mimo přeplněný odpadkový koš)
• šetří pracovní sílu, vysoušeče jsou zcela bezúdržbové (vyžadují pouze roční čištění a kontrolu)
• jsou přístupné 24 hodin denně (oproti papírovým utěrkám, které mohou být k dispozici až po příchodu pracovní síly, která je doplní)
• chrání životní prostředí
• jsou úsporné
• zabraňují vandalismu, který je někdy spojen s ucpáváním umýváren a toalet papírovými ručníky

Vysoušeče rukou jsou dostupné v různých tvarech, velikostech a provedeních a mohou být instalovány v jakékoliv koupelně.


Připravila: Lucie Studená


Jste jiného názoru, máte jiné nebo stejné zkušenosti? Pojďte diskutovat na Facebook

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*