DYNAMICKÉ stroje

Brambory patří neodmyslitelně do české kuchyně. Podívejme se, jak je pomocí francouzských strojů snadno a rychle zpracujeme. Specialista na mixéry a stroje pro zpracování potravin DYNAMIC má ve svém sortimentu i speciality, které vám práci usnadní a urychlí.

Báječný stroj s klikou

Vypadá jak létající stroj UFO, který přistál na vašem pracovním stole. A usadil se pevně. Jeho tři vyklápěcí nohy ukončené gumovými přísavkami, se k desce stolu přisají opravdu velmi pevně.

Z boku krouhače zeleniny DynaCoupe nasunete krájecí nebo krouhací kotouč o průměru 22 cm. Mezi nohy se mu vejde kuchyňská mísa o průměru až 26 cm, nebo gastronádoba GN 1/2, do které krájená zelenina napadá.

Zatímco jednou rukou vkládáte do horního otvoru očištěnou zeleninu, lehce otáčíte klikou, která sílu a rychlost přenáší přes ozubená kola.

Bramborový salát a hranolky za chvilku

Dobrý bramborový salát není blátivá směs, ale promísené krásné kostičky jednotlivých surovin. Kostičkovač DynaCube je velmi podobný svému bratru DynaCoupe. Nekrouhá však  jenom jedním diskem, ale všechny suroviny, včetně těch měkkých, úhledně nakrájí na malé kostičky.

Důmyslný patentovaný systém dvou mřížek „s pilkami“ všechno nakrájí a spodní nůž kostičku odřízne.

Všechno dejte do myčky

Nic neumývejte rukama. Všechny díly dejte do myčky nádobí. Toto u elektrického stroje udělat nemůžete. Jednotlivé komponenty, s výjimkou ostrých krájecích disků, jsou vyrobeny z odolného ABS plastu, který snese zatížení profesionální kuchyně.

Potřebujete poradit s výběrem zařízení?

Rádi Vám poradíme a pomůžeme při výběru gastro zařízení. Naši specialisté tu čekají na Vás.

Připravil: Petr Gočál

mm
O Eva Povová (116 Články)
Její hobby jsou ruční práce, ráda čte a dívá se na detektivky. eva.loket@seznam.cz

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*