Blog

Nízkoteplotní pečení

2.11.2018 // 0 Komentářů

Pomalé vaření si získává mezi kuchaři a také provozovateli stravovacích zařízení stále větší [...]

Recept – Svatomartinská husa

25.10.2018 // 0 Komentářů

Nevím, kde je pravda. Jedna říká, že husy byly příliš hlasité a rušily při kázání. Tak skončily na pekáči. Podle druhé pravdy se Svatý Martin skrýval v [...]

Jak na mastnotu v troubě

17.10.2018 // 0 Komentářů

Způsobů je několik. Můžeme si vybrat mezi babskými recepty, moderními chemickými prostředky nebo si koupit přímo stroj, který má samočistící [...]

Pečovat o ni se vyplatí!

17.10.2018 // 0 Komentářů

Kuchyňská pánev je specializovaná kuchyňská potřeba, která se používá pro smažení nebo i pražení různých potravin při přípravě jídla. Obvykle se jedná [...]

Připravte se na podzim

17.10.2018 // 0 Komentářů

Podzim je tu a s ním přichází chladnější a deštivější počasí, které přináší nachlazení. V tomto období je důležité zaměřit se na prevenci. Hlavní [...]

Kde a jak se pije káva

16.10.2018 // 0 Komentářů

Káva se stala velmi oblíbeným a vyhledávaným nápojem po celém světě. Největšími milovníky kávy jsou kupodivu Holanďané, kteří vypijí 2,4 šálku na hlavu [...]

Kdo má rád maso, ten ocení steak

16.10.2018 // 0 Komentářů

V zemích jako USA, Argentina, Mexiko nebo Brazílie jsou steaky součástí národní kuchyně. U nás tomu tak není, nicméně kvalitní steak se stal velice oblíbeným [...]

Nekonečné kombinace gastronádob

16.10.2018 // 0 Komentářů

Konvektomat, pečící trouba, výdejní vodní lázeň, přepravní termobox, lednička, šokový zmrazovač, regály do skladů a další moderní gastro zařízení je [...]

Přišel čas zvěřinových hodů

15.10.2018 // 0 Komentářů

Zvěřina, která je chovaná na farmách, má jinou strukturu, než zvěřina žijící ve volné přírodě. Zvěřina získávaná odstřelem má oproti poražené [...]
1 2 3 47