Blog

Mobilní nerezový stánek

6.5.2021 // 0 Komentářů

Rychlé občerstvení je stále na vzestupu. Mobilní stánek Snackpoint nabízí téměř neomezené možnosti přípravy a podávání jídel s maximální flexibilitou. [...]

V gastronomii je čas pro vizionáře

21.4.2021 // 0 Komentářů

Krize způsobená Covid-19 urychlila změny v gastronomii a v chování zákazníků. Dejte gastronomii nový status, uznání a respekt. Důležitá je odvaha, [...]

Indukcí využijete až 90% energie

23.3.2021 // 0 Komentářů

Při indukčním ohřevu jsou energetické ztráty mnohem menší, než u jiných druhů energie. Ohříváte pouze hrnec Nádobí na indukci už je za přijatelnou cenu. [...]

Made in France od roku 1964

1.2.2021 // 0 Komentářů

Tyčový mixér, ponorný mixér nebo tyčák. Vždy mluvíme o stejném zařízení, které práci v kuchyni usnadní a [...]

Bez nich by nebylo české kuchyně

11.1.2021 // 0 Komentářů

Historie knedlíků je dlouhá, i když možná ne až tak, jak by se podle jejich pevného propojení s českou kuchařskou tradicí zdálo. Tak jako slovo knedlíky v [...]

Vše se točí kolem pizzy

8.1.2021 // 0 Komentářů

Bez přílohy a příborů. Pizza je jedním z mála jídel, ke kterému se nepodává příloha. Snadno se jí u stánku fast foodu, jako hlavní chod na letních [...]

Měření teploty masa

8.1.2021 // 4 Komentářů

Ano, je to tak, bez teploměru na měření vnitřní teploty potravin nemůžete v dnešní kuchyni, ve které se připravuje či vydává jídlo, vůbec existovat. [...]

Vařit pomocí Sous Vide v hrnci

5.1.2021 // 0 Komentářů

Pomalé vaření Sous Vide v hrnci Zkuste pomalé vaření jednoduše v hrnci pomocí našeho nového přístroje Sous-Vide Stick. Ale nejdříve trochu teorie, abychom Vás [...]

Nože s vysokou ostrostí

3.1.2021 // 0 Komentářů

Mít profesionální šéfkuchařský nůž je opravdu důležité. Pozná se podle dlouhého špičatého ostří, oboustranným broušení a poměrně vysokou čepelí. [...]

Správná teplota vína

3.1.2021 // 0 Komentářů

Správná teplota podávaného vína ovlivňuje jeho vnímání při pití a spolurozhoduje o tom, zda nám víno bude chutnat a vyniknou všechny jeho přednosti. V [...]
1 2 3 48