Blog

Příslušenství Rational

24.7.2018 // 0 Komentářů

Konvektomat musí jet od rána do večera, nejlépe i přes noc. Se správným příslušenstvím Rational teprve můžete využít všechny jeho [...]

Co víme o Espressu

23.7.2018 // 0 Komentářů

Káva se připravuje na mnoho způsobů a žádný z nich nelze prohlásit za jedině správný. Záleží především na nás, jakou chuť preferujeme, neboť výběr [...]

Plynový sporák je lepší

23.7.2018 // 0 Komentářů

Jestliže se rozhodujeme, jestli si koupit plynový nebo klasický elektrický sporák, je rozhodnutí jednoznačné. Plynový sporák je lepší. Podívejme se na některé [...]

Jablka a jejich možnosti zpracování

23.7.2018 // 2 Komentářů

V každém úrodnějším roce nastává problém, co s urozenými jablky. Namísto uskladnění, se nabízí spousta možností jejich zpracování. Můžeme z nich [...]

DYNAMICKÉ stroje

18.6.2018 // 0 Komentářů

Brambory patří neodmyslitelně do české kuchyně. Podívejme se, jak je pomocí francouzských strojů snadno a rychle zpracujeme. Specialista na mixéry a stroje pro [...]

Listovací katalog v čase

11.6.2018 // 0 Komentářů

Píše se rok 2012. První český listovací katalog pro hotely, restaurace a jídelny je tady. A jsme rádi, že to je zrovna náš „Gastronom“, který Vám [...]

Zmrzlina a její příchutě

11.6.2018 // 0 Komentářů

V létě osvěží a připomene exotickou dovolenou. Koupit to můžeme prakticky všude a můžeme si to připravit i sami doma. Ano, řeč je o zmrzlině v křupavé [...]

Vařit pomocí Sous Vide v hrnci

9.5.2018 // 0 Komentářů

Pomalé vaření Sous Vide v hrnci Zkuste pomalé vaření jednoduše v hrnci pomocí našeho nového přístroje Sous-Vide Stick. Ale nejdříve trochu teorie, abychom Vás [...]

Vnitřní teplota masa a jeho měření

18.2.2018 // 2 Komentářů

Ano, je to tak, bez teploměru na měření vnitřní teploty potravin nemůžete v dnešní kuchyni, ve které se připravuje či vydává jídlo, vůbec existovat. [...]
1 2 3 50